Adriana Lima’dan Hızlı Zayıflamanın Yolları





















2000 yılından beri Victoria Secret adına mankenlik yapan ünlü aktris ve model Adriana Lima, mükemmel fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yaptığı egzersizler ve beslenme alışkanlıkları hayranları tarafından büyük ilgiyle izleniyor. Ünlü model 2012 yılında ikinci kez anne oldu ve haftalar içerisinde yağlarından kurtuldu. Birçok insan hamile olduğunu anlamadı bile, işte Adriana Lima’dan hızlı zayıflamanın yolları!


Adriana-Lima-hizli-zayiflama
Adriana Lima

Adriana Lima’nın Egzersiz Programı


Amatör olarak boksla ilgileniyor ve gün içerisinde sık sık kum torbasıyla egzersiz yapıyor. Zihinsel olarak kendini iyi hissediyor ve fiziksel olarak da formda kalmasına yardımcı oluyor. Yumruklarını hızlı ve güçlü bir şekilde kullanıyor.


Günlük olarak yürüyüş ve bisiklet aleti gibi hareketlendirmeye yardımcı makineleri kullanıyor. Terleyene ve yorulana kadar egzersizlerine devam ediyor ve karın kasları için mekik çekiyor.


Brezilya kültüründe önemli bir yere sahip olan yogayı, Adriana Lima’da zaman buldukça yapmaya çalışıyor. Dans ve müzik ile kendini rahatlatıyor ve yoga ile vücudunun esnek olmasını sağlıyor.


Adriana Lima’nın Diyet Listesi


Bu öğünde genellikle kuru üzüm ve yulaf ezmesi tüketiyor. Bazı günler yanında kahve veya süt içiyor, bazense sadece yoğurt tercih ediyor. Günlük aldığı kalorisini sürekli takip ediyor ve kahvaltısını buna göre ayarlıyor.


Bu öğünde mümkün olduğunca az yemeye özen gösteriyor. Salatalık ve havuç gibi sebzelerle uzun süre açlığını bastırıyor.


Hızlı zayıflamak için az yemenin önemli olduğunu düşünüyor, bu yüzden çoğunlukla sadece salata ve bazen balık yiyor.











YORUMLAR