Hadise Diyeti ve Zayıflama Sırrı

Muhteşem fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz aylarda tam 13 kilo verdi. Önceden fazla kilolarıyla magazin gündemlerinden düşmüyordu. Bu durum Hadise’yi rahatsız ediyor olacak ki bu kadar kısa zamanda hızla kilo vermeyi başardı. Asıl soruysa bu diyetin zor olup olmadığıydı, ancak merak etmeyin sizlerde evinizde çok kolay bir şekilde bu diyeti uygulayabilirsiniz. Diyet listesinde ki malzemeler bütçeyi aşmayacak, kolay bulunabilecek malzemeler fakat sabır gerektiren bir zayıflama yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Kısa vadede etkisini pek göremezsiniz, uzun vadede sizde Hadisenin vücut ölçülerine sahip olabilirsiniz.


Hadise
Hadise

Hadise Diyet Planı


Öncelikli olarak şeker, beyaz un, beyaz pirinç ve tüm diğer yüksek karbonhidratlı besinlerden uzak durmaya çalışıyor. Tatlı ihtiyacını küçük bir dilim kek ile gideriyor. Seyahat ettiği zamanlarda çantasında fındık, meyve gibi sağlıklı aperatifler taşıyor. İçeceklerin kalorisine dikkat ediyor ve şekersiz olanları tercih ediyor. Özellikle meyve suları, asitli içecekler ve enerji içeceklerinden uzak duruyor. Yiyeceklerin kalorisine pek takılmıyor ancak mezelerden kaçınıyor. Restoranlarda yağ ve tuz oranı yüksek besinler tüketmek yerine evinde kendi yemeğini hazırlıyor.





Hadise Diyet Listesi


Sabahları kahvaltıdan önce aç karnına 2-3 bardak su içiyor. Kuru kayısı ve beş tane zeytinle beraber yarım yağlı süt içiyor. Bazı günlerse yeşil çay ve bir tanede haşlanmış yumurta yiyor.


Öğlenleri yeşil çayını ihmal etmiyor. Her öğlen sadece bir kase çorba içiyor ve bazı zamanlar çorbanın yanında yoğurtta yiyerek kendini ödüllendiriyor.


Akşamları 100 gram sığır, dana ve koyun gibi en az yağı içeren etlerden yiyor. Çoğu zamansa sebze yemeklerini tercih ediyor. İki dilim ekmekten fazlasını yemiyor. Bu öğünde mevsim salatasını masadan eksik etmiyor.


Hadise Egzersiz Programı


Spor salonunu veya kapalı egzersiz alanlarını sevmiyor. Kişisel antrenörü eşliğinde çalışıyor, genellikle çekirdek egzersizi ve kuvvet eğitimi uyguluyor. Haftanın beş veya altı gününde egzersiz yapıyor ve günde minimum bir saat harcıyor. Evde olduğu zamanlarda koşu bandını kullanıyor. Koşu bandı için herhangi bir zaman dilimi yok, kendini hazır hissettiği zamanlarda düşük tempoda koşuyor. Açık havada yapılan bisiklet, yürüme ve yüzme gibi sporları yapıyor.






YORUMLAR