Taylor Swift’in Yiyerek Zayıflama Yöntemi


Taylor Swift















Son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran 23 yaşında ki genç şarkıcı Taylor Swift, uzun boyu ve fit görünümüyle dikkat çekiyor. Peki Taylor nasıl bu kadar ince kalabiliyor ? üstelik sürekli olarak yemek yiyor. Ünlü şarkıcının yiyerek zayıflama yöntemi bu yazımızda sizlerle!


 Taylor Swift’in Günlük Egzersiz Planı


1.78 metrelik boyuna rağmen sıfır yağ oranında bacaklara sahip olan Taylor, her gün 60 dakika kadar antrenörü eşliğinde koşu bandında koşuyor.


Taylor terleyene kadar kendini yoruyor, duş almadan vücudunu terli tutuyor. Bu sayede vücuttan istenmeyen toksinleri atmış oluyor.


Dostlarıyla bir araya gelip, şarkı söyleyerek veya müzik dinleyerek stresten olabildiğince uzak duruyor. Stres bilindiği gibi yeme isteğini arttırır, bu yüzden Taylor Swift kendini mutlu etmeye çalışıyor.





Taylor Swift’in Diyet Listesi


Zayıf olması az yiyor anlamına gelmez aslında yemekleri seviyor ve kendini yiyeceklerden mahrum bırakmıyor. Bu sayede enerjisini ve motivasyonunu arttırmış oluyor.


Kahve gibi içeceklerin hamburgerden bile daha fazla kaloriye sahip olduğunu düşünüyor. Şekerli içeceklerden uzak kalmaya çalışıyor ve gün içerisinde sık sık su içiyor.


Özellikle hafta sonları geldiğinde bütün kurallarını çiğniyor. Hamburger ve dondurma gibi sevdiği abur cuburlarla gününü geçiriyor.


Özet olarak sık sık yemek yiyor fakat bunu egzersiz yaparak dengeliyor. Formda kalabilmek için her gün düzenli olarak yürüyüş yapıyor ve koşu bandını kullanıyor. Ünlü şarkıcının fiziksel özelliklerini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.






YORUMLAR