Acil Servis Dizisi Konusu - Acil Servis Dizisi Oyuncuları - Acil Servis Dizisi Ne Zaman Başlıyor



ACİL SERVİS DİZİSİ


Başrollerini Serkan Teoman, Nur Erkul, Seda Akman, Tamer Tıraşoğlu, Hasan Şahintürk ve usta oyuncu Suzan Aksoy'un paylaştığı Acil Servis dizisi 3 Şubat Salı, Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Doktorlar dizisinin yapımcılığını üstlendiği Acil Servis dizisi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir çok dizinin yayından kaldırıldığı şu dönemde Acil Servis dizisi yayında kalabilecek mi bilinmez ama Doktorlar dizisinden sonra bir çok hastane dizisi yapıldı ancak hiç biri Doktorlar dizisinin gösterdiği reytingi gösteremedi ve kısa sürede yayından kaldırıldı.

Son olarak Hayat Yolunda dizisi Doktorlar dizisinin uyarlaması olarak yapıldı ve oyuncu kadrosu da çok iyi olan dizisi reytingleri çok kötü olmamasına rağmen yayından kaldırıldı.

Salı akşamı saat 20:00'de Show Tv'de ilk bölümü yayınlanacak olan dizi dizilerin kötü gittiği şu dönemde bakalım kendisini gösterebilecek mi?..

ACİL SERVİS DİZİSİ KONUSU

Acil Servis, hayatın kalbinin attığı yerdir. Buraya ölümle yaşam arasındaki ince çizgide yürüyen hastalar gelir. Başta doktorlar olmak üzere her acil servis çalışanı da birer insandır.

Onların da hayatı vardır. Aşkları, hayalleri, ümitleri, çocukları, sevgilileri, anneleri babaları... Ve bir yandan kendi hayatlarına yetişmeye çalışırken diğer yandan insan hayatını her şeyin üstünde tutmaya yemin etmişlerdir.

ACİL SERVİS DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Acil Servis Sinan Kimdir - Serhat Teoman Kimdir
Acil Servis Zeynep Kimdir - Nur Erkul Kimdir
Acil Servis Yeşim Kimdir - Seda Akman Kimdir
Acil Servis Berzan Kimdir - Tamer Tıraşoğlu Kimdir
Acil Servis Murat Kimdir - Gökhan Soylu Kimdir
Acil Servis Leyla Hemşire Kimdir - Suzan Aksoy Kimdir
Acil Servis Doktor Celal Kimdir - Hasan Şahintürk Kimdir
Acil Servis Mert Kimdir - Musap Ekici Kimdir
Acil Servis Doktor Cenk Kimdir - Caner Kurtaran Kimdir
Acil Servis Tuğçe Hemşire Kimdir - Elçin Aktaş Kimdir
Acil Servis Pembe Kimdir - Funda Şirinkal Kimdir
Acil Servis Asuman Hemşire Kimdir - Sinem Uçar Kimdir

ACİL SERVİS DİZİSİ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI







acil servis dizisi, acil servis dizisi konusu, acil servis dizisi oyuncuları, acil servis dizisi oyuncu kadrosu, acil servis dizisi sinan ile zeynep, acil servis dizisi sinan ile zeynep aşkı, acil servis dizisi show tv, acil servis dizisi berzan, acil servis dizisi yeşim, acil servis dizisi nerede çekiliyor, acil servis dizisi müzikleri,acil servis dizisi asuman hemşire, acil servis dizisi serhat teoman, acil servis dizisi konusu, acil servis dizisi hikayesi, acil servis dizisi resimleri, acil servis dizisi neden yok, acil servis dizisi bitti mi, acil servis dizisinin günü neden değişti, acil servis dizisi niye bitti

YORUMLAR