Ulan İstanbul Final Mi Yaptı - Ulan İstanbul Dizisi Neden Final Yapıyor - Ulan İstanbul Neden Yok



ULAN İSTANBUL NEDEN FİNAL YAPIYOR 


Son zamanlarda çıkan bir çok dizi reytinglerin kötü gidişi nedeni ile ya final yapıyor ya da final yapmadan yayından kaldırılıyor.

Başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Erkan Kolçak Köstengil, Sevtap Özaltun ve Kaan Yıldrım'ın paylaştığı Ulan İstanbul dizisi son zamanların en çok sevilen dizisi olmuştu.

Bir hırsızlık çetesinin hayatını konu alan dizi de ki olaylar kadar müzikleri de çok konuşulmuştu. Şebnem Bozoklu ile Erkan Kolçak Köstengil'in dizide canlandırdığı Yaren ve Karlos'un seslendirdiği bir çok parça müzik listelerinde bir numara oldu You Tube tıklanma rekorları kırdı.

Ancak bu kadar çok izlenen ve takipçisi çok olan dizinin ömrü de kısa sürdü.

Bildiğiniz gibi Kanal D bir çok dizisini yayından kaldırdı bunun sebebi ise reytingler gösterildi.

Kanal D ilk ona girse de bir çok dizisini yayından kaldırdı. Sadece ilk üçte olan dizilerini yayında tuttu ancak düşüş yaşayan ve bazı haftalar düşüş gösteren dizilerini yayından kaldırılanlar listesine aldı.

Reytingleri iyi giden dizilerin kaldırılma tarihleri ertelendi ama bir çoğu yayından kaldırılmaktan kurtulamadı.

Ulan İstanbul dizisi de reytingler nedeni ile yayından kaldırılan diziler arasına girdi. Reytingleri ilk başlarda iyi giden dizi ilk haftalarında ilk sıralarda hatta zirvelerde yer aldı.

Ancak dizi uzun süredir düşüş yaşıyor ve bu düşüş yayından kaldırılmasına sebep oldu. Bir çok seveni ve takipçisi olan Ulan İstanbul dizisi de yayından kaldırıldı.

33. bölümde final yapacak olan Ulan İstanbul dizisi yayın hayatına erken veda eden dizilerden oldu.

ULAN İSTANBUL DİZİSİ YENİ BÖLÜMLERİ ARTIK KANAL D'NİN RESMİ SİTESİNDEN ÜCRETSİZ YAYINLANACAKTIR.













ulan istanbul final mi yaptı, ulan istanbul dizisi neden final yaptı, ulan istanbul neden yok, ulan istanbul niye bitti, ulan istanbul neden erken final yaptı, ulan istanbul yok mu, ulan istanbul neden yayınlanmıyor, ulan istanbul yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, ulan istanbul yeni bölümü yok mu, ulan istanbul niye final yaptı, ulan istanbul neden final yapıyor, ulan istanbul dizisi niçin yok, ulan istanbul dizisi neden bitti, ulan istanbul dizisi yayınlanmayacak mı, ulan istanbul neden final kararı aldı, ulan istanbul dizisi yeni bölümü neden yayınlanmıyor

YORUMLAR