Serçe Sarayı Dizisi Konusu - Serçe Sarayı Dizisi Oyuncuları - Serçe Sarayı Dizisi Ne Zaman Başlıyor

SERÇE SARAYI DİZİSİ


Son zamanlarda bir çok dizi yayından kaldırıldı ve yerlerine yenileri geldi. Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy'un paylaştığı Serçe Sarayı'da bunlardan biri...

Yakında Star Tv'de izleyici ile buluşacak olan Serçe Sarayı dizisi şimdiden ilgi odağı olmaya başladı.

Fragmanları yayınlanan ve çok beğenilen dizi başladıktan sonra bakalım aynı ilgiyi görecek mi? Star Tv'de başlayan ve son zamanların en çok konuşulan dizilerinden Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinden sonra Serçe Sarayı dizisi de bakalım aynı ilgiyi görebilecek mi?..

Son olarak Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynayan Songül Öden, dizide canlandırdığı Yasemin karakteri ile çok sevilmişti. Daha önce bir çok projede yer alan Songül Öden bu projesinde de çok beğenilmişti.

Mert Fırat ve Alican Yücesoy ise son olarak karşımıza İntikam dizisi ile çıkmıştı iki yakışıklı oyuncu yeniden bir projede yer alarak izleyici karşısına çıktı.

Yakında Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Serçe Sarayı oyuncu kadrosu kadar konusu ile de dikkat çekiyor.

SERÇE SARAYI KONUSU

Yaşam mücadelesi, sürpriz olaylar ve aşkın içiçe geçtiği “Serçe Sarayı”, Yakında STAR TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır.

Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir.

Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır...

Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir’in de yaşadıkları mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

SERÇE SARAYI OYUNCU KADROSU

Serçe Sarayı Serçe Kimdir - Songül Öden Kimdir
Serçe Sarayı Kadir Kimdir - Mert Fırat Kimdir
Serçe Sarayı Alican Yücesoy Kimdir


SERÇE SARAYI RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI







serçe sarayı dizisi, serçe sarayı dizisi konusu, serçe sarayı dizisi oyuncuları, serçe sarayı dizisi oyuncu kadrosu, serçe sarayı dizisi hikayesi, serçe sarayı dizisi ne zaman başlıyor, serçe sarayı dizisi songül öden, serçe sarayı dizisi mert fırat, serçe sarayı dizisi alican yücesoy, serçe sarayı dizisi serçe kimdir, serçe sarayı dizisi kanalı, serçe sarayı dizisi oyuncuların resimleri, serçe sarayı dizisi oyuncuların biyografileri, serçe sarayı dizisi nerede çekiliyor, serçe sarayı dizisi nerde çekiliyor, serçe sarayı dizisi müzikleri, serçe sarayı dizisi jenarik müzik

YORUMLAR