Urfalıyım Ezelden Neden Yayınlanmıyor - Urfalıyım Ezelden Neden Yayından Kaldırıldı - Urfalıyım Ezelden Niye Bitti



URFALIYIM EZELDEN DİZİSİ 


Kanal D'nin sevilen dizisinden kötü haber geldi. Urfalıyam Ezelden dizisi reytinglerde tutunamadı ve yayından kaldırıldı.

Başrollerini Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Settar Tanrıöğen, Menderes Samancılar ve usta oyuncu Meral Çetinkaya'nın paylaştığı Urfalıyam Ezelden dizisi yayından kaldırılan diziler arasına girdi.

Kanal D dizilerinin ilk onda olmasını pek önemsemiyor en üst sırada olmasını istiyor. Dizi reyting sıralarında AB'de ve Totalde hep ilk onda yer aldı ancak bu yayından kaldırılmasını engellemedi.

Dizinin son bölümünde ise Ceylan, Cemal'in evli olduğunu öğrenmiş ve Cemal'i hayatından çıkarmaya karar verir.

Cemal ise bir an önce Ceylan'a herşeyi anlatmak ister ancak davetsiz misafirleri yüzünden bunu bir türlü yapamaz.

Selva ise Ceylan ile Cemal arasında ki yaşananları öğrenir ve Ceylan'a herşeyi anlatmaya karar verir ve Ceylan ile yüzleşir.

Urfalıyam Ezelden Dizisi Yayından Kaldırıldı    

Urfalıyam Ezelden Başka Bir Kanalda Yayınlanacak Mı?

Urfalıyam Ezelden'in Yeni Kanalı Hangisi ?

Reytingleri iyi giden dizi şansını başka bir kanalda deneyecek mi?

Bu sorunun cevabı belli oldu ve Urfalıyam Ezelden dizisinin yapımcısıı Faruk Turgut dizinin yeni kanalını açıkladı.

22 Kasım Cumartesi akşamı Urfalıyam Ezelden dizisi Star Tv'de izleyicisi ile buluşacak...

 

URAFALIYAM EZELDEN YAYINDAN KALDIRILDI

Kanal D'de yayından kaldırıldıktan sonra Star Tv ekranlarında yayın hayatına devam eden Urfalıyam Ezelden dizisi Star Tv'de de beklenen reytingi gösteremedi ve Star Tv'de diziyi yayından kaldırıldı.












urfalıyam ezelden neden yayınlanmıyor, urfalıyam ezelden neden yayından kaldırıldı, urfalıyam ezelden neden bitti, urfalıyam ezelden neden yok, urfalıyam ezelden niye yok, urfalıyam ezelden bitti mi, urfalıyam ezelden hangi kanalda, urfalıyam ezeldenin kanalı mı değişti, urfalıyam ezeldenin kanalı neden değişti, urfalıyam ezelden yayından mı kaldırıldı, urfalıyam ezelden niye kaldırdılar, urfalıyam ezelden bitti, urfalıyam ezelden dizisi bitti mi, urfalıyam ezelden dizisi niye bitti, urfalıyam ezelden kanal d

YORUMLAR