Paramparça Ozan (Burak Tozkoparan) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Kilosu - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler



PARAMPARÇA DİZİSİ OZAN


Star Tv yeni sezonda en çok izlenen kanal çünkü bir çok iddialı dizisi yeni sezonun en çok izlenen dizileri arasına girdi.

Yeni sezonun çok izlenecek dizilerinden biride Paramparça olacak gibi gözüküyor.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı dizinin konusu da etkiliyeci ve izleyiciyi ekranlara kitleyecek.

Dizide Ozan karakterini canlandıracak olan yakışıklı oyuncu geleceğin Kıvanç Tatlıtuğ'u, Burak Tozkoparan'ı tanıtacağız sizlere ama önce Ozan karakterini tanıtalım sizlere...

Paramparça Dizisi Ozan Kimdir, Burak Tozkoparan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler, Hangi Dizide Oynadı


< < < PARAMPARÇA DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU İÇİN TIKLAYINIZZ > > >

PARAMPARÇA DİZİSİ OZAN KİMDİR?

Paramparça dizisinde Ozan, Erkan Petekkaya'nın canlandıracağı Cihan karakterinin oğludur. Dizide 17-18 yaşlarında bir genç olan Ozan ergenlik çağında yakışıklı bir delikanlıdır.

Ergenlik döneminde olduğundan dolayı asi bir tavır içersindedir ve babası ile bu yüzden arası iyi değildir.

Bir kaza sonrası kız kardeşi bildiği Cansu'nun kız kardeşi olmadığını öğrenir aralarının çok iyi olduğu kardeşine karşı tavrı değişmez ve Cansu ile yine abi kardeş gibi yaşar.


BURAK TOZKOPARAN KİMDİR?

21 yaşında olan yakışıklı oyuncu Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi mezunudur. Burak Tozkoparan özel bir üniversitede Sinema Televizyon bölümünü okumaya devam etmektedir.

14 Vodafone Liseler arası müzik yarışmasında okulunu temsilen baterist olarak katılan Burak Tozkoparan en iyi enstürman çalan ödülünü almıştır.

Olcayto Ahmet Tuğsuz'un eşliğinde kurulan Pervane grubunun bateristidir. İlk televizyon deneyimini Paramparça dizisinde Ozan karakteri ile yapmaktadır.

Motor tutkusu olan Burak Tozkoparan geleceğin Kıvanç Tatlıtuğ'u olacağa benziyor.

BURAK TOZKOPARAN OYNADIĞI DİZİLER

Paramparça - Ozan

BURAK TOZKOPARAN RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI


















paramparça ozan kimdir, burak tozkoparan kimdir, burak tozkoparan kaç yaşında, burak tozkoparan nereli, burak tozkoparan boy kilo, burak tozkoparan biyogarfisi, burak tozkoparan resimleri, burak tozkoparan oynadığı diziler, burak tozkoparan hangi dizilerde oynadı, burak tozkoparan en son oynadığı dizi, paramparça ozan kaç yaşında, paramparça ozan gerçek adı ne, paramparça ozan biyogarfisi, paramparça ozan resimleri, paramparça ozan fotoğrafları, paramparça ozan oynadığı diziler, paramparça ozan hangi dizilerde oynadı, paramparça ozan en son hangi dizide oynadı, paramparça ozan nereli, paramparça ozan sevgilisi, burak tozkoparan sevgilisi, burak tozkoparan resimleri, burak tozkoparan fotoğrafları, burak tozkoparan, paramparça dizisinde ki ozanın boyu kaç, paramparça dizisinde ki ozanın yaşı kaç, paramparça dizisi nerede çekiliyor, paramparça ne zaman başlıyor

YORUMLAR