Filinta Dizisi - Filinta Dizisi Konusu - Filinta Dizisi Oyuncuları - Filinta Dizisi Ne Zaman Başlıyor



FİLİNTA DİZİSİ


Trt 1 yeni sezona bomba gibi başladı. Bir çok dizinin tutmaması Trt 1'in yeni dizilerinde işe yaramadı bir çok dizi projesini alan ve bir çoğu tutan dizilerine bir yenisini daha ekliyor.

Filinta dizisi ile izleyici ekranlara kitleyecek olan dizinin başrolünde Onur Tuna ve son günlerin dikkat çeken ismi Damla Arslanalp rol alıyor.

Filinta dizisinde Naz Elmas, Serhat Tutumluer ve usta oyuncu Mehmet Özgür rol alıyor.

Meryem Uzerli'ye benzwerliği ile dikkat çeken Damla Arslanalp, Kadim Dostum dizisinde Hanna karakterini canlandırmış ve dikkatleri üzerine toplamıştır.

Yakışıklılığı ile dikkat çeken Onur Tuna ise yeni dizi Filinta Mustafa'nın başrolü dizide yakışıklı delikanlı Mustafa'yı canlandıracak.

Filinta Mustafa'nın can düşmanının kızı Lara ile imkansız bir aşka yelken açacaklar...

Osmanlı tarihini konu alan dizide Osmanlı Polisiyesi anlatılacak...

FİLİNTA DİZİSİ OYUNCULARI

Onur Tuna Kimdir - Filinta Mustafa Kimdir
Damla Arslanalp Kimdir - Filinta Mustafa Dizisi Lara Zaharyas Kimdir
Naz Elmas Kimdir
Serhat Tutumluer Kimdir
Mehmet Özgür Kimdir

FİLİNTA DİZİSİ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI













filinta dizisi, filinta dizisi konusu, filinta dizisi oyuncuları, filinta dizisi ne zaman başlıyor, filinta dizisi oyuncu kadrosu, filinta dizisi nerede çekiliyor, filinta dizisi müzikleri, filinta dizisi damla arslanalp lara, filinta dizisi onur tuna mustafa, filinta dizisinde ki oyuncular, onur tuna yeni dizisi filinta, damla arslanalp yeni dizisi filinta dizisi, filinta dizisi resimleri, filinta dizisi oyuncuları,filinta dizisi naz elmas, filinta dizisi kanalı, filinta dizisi başrol oyuncuları, filinta dizisi mustafa, filinta dizisi yeni bölüm, filinta dizisi yeni bölüm fragmanı izle, filinta dizisi oyuncuları biyografileri, filinta dizisi hangi yılları anlatıyor, filinta mustafa dizisi, filinta mustafa dizisi oyuncuları

YORUMLAR