Günahkar Dizisi Kara Sado (Korel Cezayirli) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler

GÜNAHKAR DİZİSİ KARA SADO

Fox Tv'nin yeni yayın döneminde en iddialı dizilerinden olan Günahkar'ın fragmanı büyük ilgi uyandırdı.

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse ve Gülcan Arslan'ın rol aldığı dizi yakında Fox Tv'de izleyici ile buluşacak.

Bir Aşk Hikayesi'ni yazan ekiple çalışan M. Çağatay Tosun, Günahkar dizisinin çekimlerine başladı...

Korel Cezayirli, Günahkar dizisinde Kara Sado karakterini canlandıracaktır.

Günahkar Dizisi Kara Sado Kimdir, Korel Cezayirli Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler


GÜNAHKAR DİZİSİ KARA SADO KİMDİR?

Ali Yusuf'un ceza evinde tanıştığı Karo Sado, Ali Yusuf'un cezaevinden çıktıktan sonra ki zorlu hayatında on yardımcı olacak arkadaşıdır.

Ali Yusuf cezaevinden çıktıktan sonra iş bulmakta zorlanacaktır çünkü sabıkalıdır ve adam öldürdüğü için hüküm yiyen Ali Yusuf okuldan atılmıştır ve cezaevinden çıktıktan sonra okula bir daha dönemez ve iş bulamaz.

Kara Sado ise Ali Yusuf'a yardımcı olacaktır tanıdığı mafyalar sayesinde mafya'nın kirli işlerinin doktoru olacaktır.

KOREL CEZAYERLİ KİMDİR?

2 Nisan 1976 Ankara doğumlu olan Korel Cezayirli İlk-orta-lise eğitimini yine Ankara’da tamamladı. 1985 – 1994 yılları arasında sırasıyla; yüzme basketbol ve artistik buz pateni dallarında lisanslı sporcu oldu.

1994 – 1996 yılları arasında modern dans ve jazz dans üzerine dersler aldı. 1996’da Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Öğrenciliği süresince, başta Prof. Bozkurt Kuruç, Semih Sergen, Lale Oraloğlu ve Prof. Dr. Fuat Hacyev olmak üzere birçok değerli ustadan dersler aldı.

Korel Cezayirli ilk televizyon deneyimini ise Kod Adı dizisinde Semih olarak yaptı. Daha sonra bir çok projede rol alan Korel Cezayirli Lale Devri dizisinde Ahmet karakterini canlandırmıştır. Son olarak Düşler ve Umutlar dizisinde rol alan Korel Cezayirli, Günahkar dizisinde Kara Sado karakterini canlandıracaktır.

KOREL CEZAYİRLİ OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Düşler ve Umutlar
Lale Devri
Karadağlar
Son İstasyon
Maskeli Balo
Deli Deli Olma
Ayrılık
Köprü
Kod Adı Kaos
Kod Adı

KOREL CEZAYİRLİ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ









günahkar dizisi kara sado kimdir, korel cezayirli kimdir, korel cezayirli kaç yaşında, korel cezayirli nereli, korel cezayirli boyu, korel cezayirli biyografisi, korel cezayirli fotoğrafları, korel cezayirli resimleri, korel cezayirli evli mi, korel cezayirli bekar mı, korel cezayirli oynadığı diziler, korel cezayirli hangi dizide oynadı, korel cezayirli dizileri, günahkar dizisi kara sado hangi dizide oynadı, günahkar dizisi kara sadonun oynadığı diziler, günahkar dizisi kara sado en son hangi dizide oynadı, korel cezayirli günahkar dizisi rolü nedir, korel cezayirli yeni dizisi yeni rolü nedir, korel cezayirli sevgilisi kim, korel cezayirli, korel cezayirli yeni dizisi nerede çekiliyor, 

YORUMLAR