Şeref Meselesi Bitiyor Mu - Şeref Meselesi Neden Bitti - Şeref Meselesi Neden Erken Final Yaptı



ŞEREF MESELESİ BİTİYOR MU?


Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen'in paylaştığı Şeref Meselesi dizisinden kötü haber geldi.

Büyük hayallerle başlayan dizi reytinglere takıldı.

Güneşi Beklerken ekibinin yeni dizisi olan Şeref Meselesi büyük umutlar ile başlamıştı.

İddialı konusu ve kadrosu ile dizi başlamadan bir çok reklamı yapılan dizi beklenilen reytingi gösteremedi.

Dizinin tanıtımları önceden yayınlanmış ve tanıtımlar reytinglerde ilk ona girmişti ancak dizi başladığı günden beri ilk onda yer alamadı.

Pazar günü 20:30 da izleyici ile buluşan dizi aynı gün bir çok iddialı dizinin olması nedeni ile pek izlenmedi ve reytinglerde hep ilk on dan aşağıda yer aldı.

Bu sezon bildiğiniz gibi dizilerin en kötü sezonu çünkü başlayan 5 diziden 4'ü yayından kaldırıldı.

Kanalların büyük heveslerle başlattığı diziler istenilen başarıyı gösteremeyince diziler bir biri ardına yayından kaldırılıyor.

Başrol oyuncuları ne kadar iddialı olursa olsun ne kadar sevilirse sevilsin dizilerin tutmasına yetmiyor ve yapımcılar artık iddialı oyuncular ile çalışmayacak gibi gözüküyor.

Artık dizilerin konusu izleyiciyi pek sarmıyor çünkü izleyici artık nerede ne olacak önceden tahmin edebiliyor çünkü bir çok dizi birbirinin aynısı...

O yüzden izleyici artık konusu ilginç gelen dizileri izlemeyi tercih ediyor. Son zamanların en çok dikkat çeken Paramparça ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi gibi...

Konusu önceki izlediğimiz dizilere benzemeyen bu diziler izleyici tarafından çok sevildi ve reytinglerde AB'de ve Totalde ilk sıralarda yer aldı.

Şeref Meselesi Neden ve Ne Zaman Bitiyor?

Başrollerini Kerem Bürsin Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen'in paylaştığı Şeref Meselesi dizisi beklenen başarıyı gösteremedi ve 13. bölümde erken final yapacak.









şeref meselesi bitiyor mu, şeref meselesi neden bitti, şeref meselesi neden erken final yaptı, şeref meselesi niye yok, şeref meselesi neden bitiyor, şeref meselesi bitecek mi, şeref meselesi ne zaman final yapacak, şeref meselesi nasıl final yapacak, şeref meselesi ne zaman final yaptı, şeref meselesi final mi yaptı, şeref meselesi niye final yaptı, şeref meselesi neden bitiyor, şeref meselesi neden yok, şeref meselesi yok mu, şeref meselesi ne zaman bitiyor, kerem bürsinin dizisi bitti mi, şükrü özyıldızın dizisi bitti mi, şeref meselesi nasıl bitti

YORUMLAR