Kara Para Aşk İpek (Öykü Karayel) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boy Kilo - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler



KARA PARA AŞK İPEK 


Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'a yeni bir oyuncu transfer oldu.

Kara Para Aşk dizisinde İpek karakteri ile karşımıza çıkacak olan Öykü Karayel uzun süreden sonra ilk defa ekranlarda olacak.

Kuzey Güney dizisinde Cemre olarak izlediğimiz Öykü Karayel, Türk halkı tarafından çok sevilmişti.

Uzun süredir hiç bir dizi teklifini kabul etmeyen Öykü Karayel sonunda bir dizi teklifini kabul etti ve Kara Para Aşk dizisinin kadrosuna katıldı.

Kara Para Aşk dizinde İpek karakterini canlandıracak.

Son bölümde Elif'e evlenme teklifi eden Ömer'in eski aşkını canlandıracak. İstanbul'a tayini çıkan bir polis olacak Öykü Karayel...

Elif ve Ömer aşkının ilerlediği dizide İpek karakteri Elif ile Ömer'in arasına girecek.

Bakalım İpek'in gelmesi ile dizide neler yaşanacak Elif ile Ömer'in arası açılacak mı izleyip görelim...

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR

1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel, Çemberlitaş Kız Lisesi mezunudur. Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Henüz konservatuar öğrencisiyken, Tiyatro Krek’in Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyunu için yapılan seçmelere katıldı ve 30 aday arasından Ayşe rolünü oynamaya hak kazandı.

İlk profesyonel deneyimi olan; Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı tiyatro oyunundaki Ayşe rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, Efes Özel Ödülü’nü ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başardı.

Kuzey Güney adlı tv dizisinde, Cemre Çayak karakterini canlandırmıştır.

ÖYKÜ KARAYEL OYNADIĞI DİZİLER 

Kuzey Güney  -  Cemre Çayak
Kara Para Aşk   -  İpek

ÖYKÜ KARAYEL RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI 











kara para aşk ipek kimdir, öykü karayel kimdir, öykü karayel kaç yaşında, öykü karayel nereli, öykü karayel boy kilo, öykü karayel biyografisi, öykü karayel hayatı, öykü karayel hayat hikayesi, öykü karayel vikipedi, öykü karayel resimleri, öykü karayel fotoğrafları, öykü karayel oynadığı diziler, öykü karayel hangi dizide oynadı, öykü karayel en son hangi dizide oynadı, öykü karayel, kara para aşk ipek daha önce hangi dizide oynadı, kara para aşk ipekin oynadığı diziler, kara para aşk ipek gerçek adı, kara para aşk ipek ile ömer, kara para aşk ömerin eski sevgilisi, kara para aşk ipek en son hangi dizide oynadı, kara para aşk ipek kuzey güneyde mi oynadı, kara kara para aşk ipek cemre mi, kara para aşk ipek resimleri, kara para aşk ipek fotoğrafları

YORUMLAR