Hayat Yolunda Dizisi Bitti Mi - Hayat Yolunda Dizisi Neden Kaldırıldı - Hayat Yolunda Dizisi Niye Final Yaptı



HAYAT YOLUNDA BİTTİ Mİ


Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri daha yayın hayatına veda ediyor.

Bu sezon bir çok dizi reytingler nedeni ile erken biterken bir çoğu da final yapmadan kaldırıldı.

Başrollerini Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İpek Karapınar, Burak Yamantürk, Sinem Öztürk, İlker İnanoğlu ve usta oyuncu Ediz Hun'un paylaştığı Hayat Yolunda dizisi de erken final kararı aldı.

Usta oyuncu kadrosu olan Hayat Yolunda dizisinde bildiğiniz gibi sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl dizisinden iki transfer vardı.

Mehteşem Yüzyılın Mahidevran sultanı ile Şehsade Selim'i Hayat Yolunda dizisinin başrolünü oluşturmuştu.

Doktorlar dizisinin uzun sezonlar tutması ve tekrarlarının bile reytinglerde üst sıralarda yer alması yeniden bir doktor ve hastane dizisi çalışmalarını başlatmıştı ancak beklenen reyting alınamadı.

Kanal D ilk üçe giremeyen bir çok dizisini yayından kaldırılıyor. İlk onda olması bile dizinin devam etmesine yetmiyor.

Hayat Yolunda dizisi ise ilk zamanlar ilk onda yer alsa da son haftalar da düşüş yaşadı ve yayından kaldırılma kararı alındı.

Dizi ilk yayından kaldırılma kararının ardından reytinglerde en üste yerleşince yayından kaldırılma kararı ertelenmişti.

Ancak dizi yeniden düşüş yaşadı ve yayından kaldırılması kesinleşti. Yakın zamanda final yapacak olan Hayat Yolunda dizisi yayın hayatına erken veda edecek.

Kanal D yeni sezon da başlayan Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe, Urfalıyam Ezelden ve son olarak Hayat Yolunda dizisi yayından kaldırıldı.

Kanal D ekranlarında başlayan ve reytingleri iyi giden Urfalıyam Ezelden dizisi ise yayından kaldırıldıktan sonra Star Tv ile anlaştı ve yayın hayatına kaldığı yerden devam etti.

Türk halkı tarafından sevilerek izlenen Hayat Yolunda dizisi de başka bir kanal da şansını deneyecek mi bekleyip göreceğiz...

Hayat Yolunda dizisi 13. bölümde final yapacak ve yayın hayatına veda edecek.











hayat yolunda dizisi bitti mi, hayat yolunda dizisi neden yayından kaldırıldı, hayat yolunda kaldırıldı, hayat yolunda yok mu, hayat yolunda bitti mi, hayat yolunda niye yayınlanmıyor, hayat yolunda neden yok, hayat yolunda dizisi bitti mi, hayat yolunda niye bitti, hayat yolunda neden bitti, hayat yolunda neden final yaptı, hayat yolunda ne zaman final yaptı, hayat yolunda niye final yaptı, hayat yolunda neden erken bitti, hayat yolunda niye erken final yaptı

YORUMLAR