Sevimli Tehlikeli Filmi Konusu ve Oyuncuları - Özcan Deniz'in Yeni Filmi Sevimli Tehlikeli - Sevimli Tehlikeli Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek



SEVİMLİ TEHLİKELİ 


Özcan Deniz'den yeni film geldi. Vizyon'a giren bütün filmleri çok konuşulan Özcan Deniz'in yeni filmi de çok konuşulacağa benziyor.

Başrollerini son zamanların çok konuşulan isimleri Şükrü Özyıldız ile Ayça Ayşin Turan'un paylaştığı Sevimli Tehlikeli filmi 6. Şubat'ta ayında vizyona girecek.

Bildiğiniz gibi Özcan Deniz bütün filmlerinde başrolü oynardı. Ateş ve Su, Ya Sonra ve çok konuşulan ve bir çok kişinin her izlediğinde ağlamasını sağlayan Evim Sensin filmlerinde hem başrolü hemde yönetmenliğini yapmıştı.

Özcan Deniz, Sevimli Tehlikeli filminde sadece yönetmen koltuğunda oturacak.


SEVİMLİ TEHLİKELİ FİLMİ KONUSU - HİKAYESİ 

Filmde Şükrü Özyıldız, Zarok karakterini canlandıracak. Zarok yıllar önce beşikte ki kız çocuğunu ailesinden kaçırır ve kötü, acı dolu bir hayat yaşamasına sebep olur.

Yıllar sonra bu yaptığından pişman olan Zarok kaçırdığı kızı gerçek ailesine götürmek için bir daha kaçırır ve aşk, macera ve aksiyon dolu hikaye burada başlar.

Fim'in konusu sadece bundan ibaret değil filmde bir çok masalın komik bir dille anlatımını izleyeceksiniz. Sindrella,

Beyaz Atlı Prens ve Rapunzel gibi masalları konu alacak olan film 6. Şubat'ta vizyona girecek.


SEVİMLİ TEHLİKELİ FİLMİ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI
 









sevimli tehlikeli filmi, sevimli tehlikeli filmi konusu, sevimli tehlikeli filmi oyuncuları, sevimli tehlikeli filmi ne zaman vizyona girecek, sevimli tehlikeli filmi vizyon tarihi, sevimli tehlikeli filmi özcan deniz, özcan denizin yeni filmi sevimli tehlikeli filmi, sevimli tehlikeli filmi hikayesi, sevimli tehlikeli filmi nerede çekiliyor, sevimli tehlikeli filmi müzikleri, sevimli tehlikeli filminde hangi masalları anlatıyor, sevimli tehlikeli filminde ki kız, sevimli tehlikeli filmi zarok, sevimli tehlikeli filmi özcan denizin mi, sevimli tehlikeli filmi ayça ayşin turan, sevimli tehlikeli filmi şükrü özyıldız, şükrü özyıldızın filmi sevimli tehlikeli, ayça ayşin turanın filmi sevimli tehlikeli ne zaman vizyona girecek. 

YORUMLAR