Racon Dizisi - Racon Dizisi Oyuncuları - Racon Dizisi Konusu - Racon Dizisi Ne Zaman Başlıyor



RACON DİZİSİ 


Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı parlayan Güzel oyuncu Hande Doğandemir yeni dizisi ile iddialı dönüyor.

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ ile aynı dizide rol alacak olan Hande Doğandemir, Mehmet Aslantuğ ile baba kızı canlandıracak.

Son zamanlarda bir çok dizinin yayından kaldırılması yeni başlayacak olan dizilere yer açsa da yeni başlayacak olanların bir çoğunun akibetinin aynı olacağını düşünülüyor.

Bir çok iddialı dizi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken diziler bir bir yayından kaldırıldı.

Racon dizisinin akibeti nasıl olacak izleyip göreceğiz.

Mehmet Aslantuğ Racon dizisinde Kenan rolünü canlandıracak. Hande Doğandemir ise Kenan'ın kızı Yağmur karakterine hayat verecek.

Racon dizisi Ocak ayında Atv kanalında yayınlanmaya başlayacak.

Diziye son olarak dahil olan oyuncular ise Deliha filminin başrolü ile yıldızı parlayan Barış Arduç, son olarak Hatasız Kul Olmaz dizisinde oynayan Ekin Türkmen ve başrolünü oynadığı Günahkar dizisi yayından kalkan Seçkin Özdemir'de Racon dizisinin kadrosuna dahil oldu.

RACON DİZİSİ KONUSU 

Karanlık dünyanın içinde olan Kenan'ın babasının ölümünden sonra dengesi bozulur ve bu işlere daha çok bulaşır.

Kenan'ın kızı olan Yağmur ise babasının bu işlerden kurtulmasını ister ancak babasının bu işlerden kurtaramaz ve istemeden de olsa karanlık dünyanın içine oda girer.

RACON DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Mehmet Aslantuğ - Kenan
Hande Doğandemir - Yağmur
Seçkin Özdemir  - Adnan
Barış Arduç
Ekin Türkmen
Pınar Bulut
Sarp Akkaya
Tomris İncer
Sezin Akbaşoğulları

RACON DİZİSİ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI









racon dizisi, racon dizisi konusu, racon dizisi oyuncuları, racon dizisi oyuncu kadrosu, racon dizisi hangi kanalda, racon dizisi ne zaman başlıyor, racon dizisi konusu, racon dizisi hikayesi, racon dizisi nerede çekiliyor, racon dizisi başrol oyuncuları kimler, racon dizisi müzikleri, hande doğandemir yeni dizisi ne zaman başlıyor, mehmet aslantuğ yeni dizisi ne zaman başlıyor, hande doğandemir racon dizisi partneri kim, racon dizisi resimleri, racon dizisi fotoğrafları, racon dizisi kanalı, racon dizisi hangi kanalda yayınlanacak, seçkin özdemir yeni dizisi seçkin özdemir racon dizisi racon dizisi adnan, racon dizisi ekin türkmen, racon dizisi barış arduç kimdir, 

YORUMLAR