Ruhumun Aynası Dizisi Bittiyor Mu - Ruhumun Aynası Neden Yayından Kaldırıldı - Ruhumun Aynası Neden Bitiyor

 

RUHUMUN AYNASI NEDEN BİTİYOR

Fox Tv'de oyuncu kadrosu ve konusu ile iddialı başlayıp sonu kötü biten Ruhumun Aynası dizisi bitiyor. Başrollerinde Tuba Ünsal, Filiz Ahmet, Özgürcan Çevik ve Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların rol aldığı dizi reytinglere takıldı ve yeni sezon öncesi final yapma kararı aldı. Son olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde rol alan Tuba Ünsal bu projeye inandığı için dizinin jenarik müziğini bile seslendirmişti.

Diziler sezona girince yeni diziler çıktı ve hangileri reytinglere takılacak derken diye beklerken ilk haber Ruhumun Aynasından geldi. Bir çoğunun kaderinin aynı olacağını bildiğimiz diziler sıra ile geliyor. Ağlatan Dans dizisinin yayından kaldırılmasından sonra Ruhumun Aynası dizisi reytinglerinin düşük olması nedeni ile final yapmaya karar verdi.









ruhumun aynası dizisi bitiyor mu, ruhumun aynası dizisi final mi yapıyor, ruhumun aynası ne zaman final yapıyor, ruhumun aynası dizisi neden final yapıyor, ruhumun aynası dizisi neden tutmadı, ruhumun aynası dizisi aynası jenarik müziğini kim söylüyor, ruhumun aynası dizisi oyuncuları kim, ruhumun aynası dizisi final, ruhumun aynası dizisi, tuba ünsal, filiz ahmet, ayşen gruda, özgürcan çevik, ruhumun aynası, ruhumun, ayna, aynası, tuba ünsal yeni dizisi bitti mi, filiz ahmet yeni dizisi bitti mi, tuba ünsalın dizisi neden bitti, özgürcan çevikin dizisi neden bitti, ruhumun aynası dizisi final yapıyor, ruhumun aynası dizisi konusu, ruhumun aynası dizisi oyuncuları, ruhumun aynası dizisi neden yayından kaldırıldı

YORUMLAR