Medcezir Dizisi Sedef ( Defne Kayalar ) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

MEDCEZİR DİZİSİ SEDEF


Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir yeni sezon fragmanını yayınladı. Dizinin hayranları bir an önce dizinin başlamasını bekliyor.

Başladığı günden beri hayran kitlesini arttıran ve reytinglerden düşmeyen dizinin yeni sezonu sabırsızlıkla bekleniyor.

Ancak dizi başlamadan bir iddia ortaya atıldı Medcezir dizisinin yönetmeni Ali Bilgin ile dizinin Sedef'i yani Defne Kayalar aşk yaşıyor bildiğiniz gibi ortaya atılan iddia ise yeni sezonda Defne Kayaların rolünün daha fazla ön planda olacağı dizinin yönetmeninden sevgilisine jest yaptığı konuşuluyor.

Medcezir Dizisi Sedef Kimdir, Defne Kayalar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler


Defne Kayalar Kimdir?


7 Mayıs 1975 İzmir doğumlu olan güzel oyuncu Bilkent Üniversitesi Grafik bölümü mezunudur. Bilgi Üniversitesi Sinema Tv bölümü ilk asistanlarından olan Defne Kayalar, Uğur Yücel ile de çalışma fırsatı bulmuş.

20 Dakika, Al Yazmalım ve Alacakaranlık gibi dizilerde rol alan Defne Kayalar, Medcezir dizisinde Sedef karakteri ile dikkat çekmekte.

Defne Kayalar Oynadığı Dizi ve Filmler

Salkım Hanımın Taneleri
Alacakaranlık
20 Dakika
Medcezir
Al Yazmalım

Defne Kayalar Fotoğrafları Resimleri









medcezir dizisi sedef kimdir, defne kayalar kimdir,defne kayalar kaç yaşında, defne kayalar nereli, defne kayalar boyu, defne kayalar kilosu, defne kayalar hayatı, defne kayalar biyografisi, defne kayalar oynadığı diziler, defne kayalar oynadığı filmler, defne kayalar sevgilisi kim, defne kayalar, medcezir dizisi sedef ile yönetmeni sevgili mi, defne kayalar ali bilgin, defne kayalar medcezir dizisi yönetmeni, defne kayalar fotoğrafları, resimleri, defne kayalar sevgilisi ile fotoğrafları, resimleri, defne kayalar 20 dakika, defne kayalar al yazmalım, defne kayalar salkım hanımın taneleri filmi, defne kayalar medcezirde ki rolü mü artacak, defne kayalar evli mi, defne kayalar bekar mı

YORUMLAR