Medcezir Dizisi Amine Gülşe Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrfları

MEDCEZİR DİZİSİ AMİNE GÜLŞE


Star Tv'nin sevilen dizisi yeni sezona heyecanlı giriyor.

 Dizinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanı yayınlanan dizinin sevenleri heyecanla başlayacağı günü bekliyor.

 Dizinin yeni sezonun da Mine Tugay ve Özge Gürel diziden ayrıldı.

 Diziden ayrılanların ardından diziye dahil olan yeni isimlerde var bunlardan biri de Amine Gülşe evet Türkiye güzelimiz Medcezir dizisine dahil oldu. 2014 Miss Turkey 1. güzeli Medcezir dizisine katıldı.

Medcezir Amine Gülşe'nin Rolü

Medcezir dizisine yeni sezon dahil olan Amine Gülşe'nin rolü ne diyeceksiniz. Dizinin Yaman'ı ve Mira'nın zengin arkadaşlarından birini canlandıracak.

Amine Gülşe Kimdir?

Amine Gülşe İsveç doğumludur. 21 yaşında olan güzelimizElidor Miss Turkey 2014 birincisi yarışmadan sonra önü açılan güzelimiz Medcezir dizisinde rol alacak. İnternational High Shool Of The Gothenburg Region mezunu olan Amine Gülşe'nin boyu 1.78 kilosu 55 dir. Amine Gülşe, Irına Shayk'a benzerliği ile de dikkat çekiyor.

Amine Gülşe Fotoğrafları










medcezir dizisi amine gülşe, amine gülşe kimdir, amine gülşe kaç yaşında, amine gülşe nereli, amine gülşe boyu, amine gülşe hayatı, amine gülşe biyografisi, amine gülşe fotoğrafları, amine gülşe resimleri,  amine gülşe en güzel fotoları, amine gülşe yeni dizisi, amine gülşe kilosu, amine gülşe çağatay ulusoy, amine gülşe serenay sarıkaya, amine gülşe elbiseleri, amine gülşenin medcezirde ki rolü ne, amine gülşe medcezire ne zaman katılacak, amine gülşe sevgilisi, türkiye güzeli amine gülşe

YORUMLAR