Kiraz Mevsimi Dizisi Burcu ( Nihal Işıksaçan) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

KİRAZ MEVSİMİ BURCU

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi başladığı günden bu güne izleyici kitlesini hızla arttırıyor.

Dizinin konusu oyuncuları izleyiciden olumlu tepkiler alıyor.

Özellikle Öykü ile Ayaz'ın yaşadığı komik ama aşk dolu yaşadıkları izleyicinin ilgisini çekiyor.


Bizde sizlere Kiraz Mevsimi dizisinin oyuncularını tanıtalım sizlere. Dizimizin güzellerinden olan Burcu karakterini tanıtacağız sizlere.

Burcu dizide Mete'nin kız kardeşini canlandırmakta. Öykü ile aynı okulda okuyor. Onlarla aynı okulda okuyan biri daha var Emre. Emre'ye sırılsıklam aşık onun ile başbaşa kalmak için elinden geleni yapıyor.

Kiraz Mevsimi Dizisi Burcu Kimdir, Nihal Işıksaçan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Resimleri, Oynadığı Diziler


Nihal Işıksaçan Kimdir?


5 Eylül 1984 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. İlk deneyimi olan Kiraz Mevsimi dizisinde Burcu karakterini canlandırmaktadır. 

Dizide Öykü'nün yakın arkadaşını Mete'nin kız kardeşini canlandırmakta. İlk televizyon deneyimi olan Kiraz Mevsimi dizisinde izleyiciden olumlu tepkiler alan Nihal Işıksaçan başarılı bir oyunculuk sergilemekte. 


Nihal Işıksaçan Rol Aldığı Diziler


Kiraz Mevsimi Burcu


Nihal Işıksaçan Fotoğrafları - Resimleri















kiraz mevsimi dizisi burcu kimdir, nihal ışıksaçan kimdir, nihal ışıksaçan kaç yaşında, nihal ışıksaçan nereli, nihal ışıksaçan boyu, nihal ışıksaçan biyografisi, nihal ışıksaçan fotoğrafları, resimleri, sevgilisi, hayatı, nihal ışıksaçan kiraz mevsimi, kiraz mevsimi burcu ile emre, burcu emre aşkı, nihal ışıksaçan oynadığı diziler, kiraz mevsimi, nihal ışıksaçan aras aydın ile aşk mı yaşıyor, kiraz mevsimi burcu ile emre aşkı




YORUMLAR