Emanet Dizisi Zelal (Özlem Yılmaz) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları

EMANET DİZİSİ ZELAL

Fox Tv yeni yayın dönemine yeni dizilerle giriyor.

 Emanet dizisi bunlardan birisi oyuncu kadrosu ve konusu ile çok iddialı bir dizi.

Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz'ın rol aldığı Emanet dizisi fragmanı yayınlandığı günden beri merak uyandıran bir dizi. Emanet 2 Eylül Salı Fox'ta izleyici ile buluşacak.

Bazı emanetler yürekte taşınır sloganı ile yayınlanan fragman izleyicide merak uyandırdı.

Emanet unutulmaz Türk filmlerinden olan "Askerin Dönüşü" filminin televizyona uyarlamasıdır.

Başrollerinde Kadir İnanır ve Selma Güner'in oynadığı Askerin Dönüşü filmi Emanet dizisine uyarlandı.
Emanet dizisi Kapadokya'da çekimlerinde devam ediyor.

Emanet Dizisi Zelal Kimdir, Özlem Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Dizi ve Filmler


< < < EMANET DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI > > >


ÖZLEM YILMAZ KİMDİR?

17 Temmuz 1986 İstanbul doğumlu ama aslen Rizeli'dir. İstanbul'da doğup büyüyen Özlem Yılmaz İlkokulu Kartaltepe İlkokulunda okudu daha sonra Kültür Kolejinde eğitimine devam etti.

Liseyi ise Ataköy Cumhuriyet Lisesine okudu. Özlem Yılmaz çocukluktan beri hayali olan oyunculuk için Müşfik Kender'den özel ders aldı.

Babasını kaybettikten sonra eğitimine ara veren Özlem Yılmaz daha sonra Müjdat Gezen Sanat okuluna girdi ve 2006 yılın Actor Studio bölümünden mezun oldu.

İlk olarak karşımıza Karagümrük yanıyor dizisinde Elmas olarak karşımıza çıkan Özlem Yılmaz daha sonra bir çok projede yer aldı Zoraki Koca dizisinde Burak Özçivit ile birlikte başrol aldı ama Türk halkı onu Unutulmaz dizisinden Eda olarak tanıyor.

Eda karakteri Türk halkının gönlüne taht kuran Özlem Yılmaz sinemaya ise Karaoğlan filmi ile merhaba diyor. Yeni sezon da Fox Tv'de Emanet dizisinde Zelal olarak izleyeceğiz kendisini.

ÖZLEM YILMAZ ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Karagümrük Yanıyor        
Felek Ne Demek        
Rüyalarda Buluşuruz      
Dicle          
Zoraki Koca        
Dantel          
Servet Avcısı          
Unutulmaz        
Dedektif Memoli            
Karaoğlan          
Kaçak              

ÖZLEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ










emanet dizisi zelal kimdir, özlem yılmaz kimdir, özlem yılmaz kaç yaşında, özlem yılmaz nereli, özlem yılmaz boyu, özlem yılmaz biyografisi, özlem yılmaz kilosu, özlem yılmazın hayatı, özlem yılmaz fotoğrafları, özlem yılmaz resimleri, özlem yılmaz yeni dizisi, özlem yılmaz emanet dizisi, özlem yılmaz yeni dizisinde ki rolü, özlem yılmaz, zelal ile murat, özlem yılmaz mehmet akif alakurt, özlem yılmaz nerde doğdu, özlem yılmazın yeni dizisi nerede çekiliyor, kapadokya da çekilen diziler, ürgüpte çekilen diziler, emanet dizisi zelal murat, özlem yılmazın oynadığı diziler, özlem yılmaz en son hangi dizide oynadı, özlem yılmaz kaçak dizisinden ayrıldı mı, özlem yılmaz unutulmaz dizisi, özlem yılmaz emanet dizisinde ki rolü nasıl, özlem yılmaz emanet, özlem, yılmaz, nevşehir emanet dizisi, kapadokya emanet dizisi, ürgüp emanet dizisi, emanet dizisi zelal özlem yılmaz, özlem yılmazın sevgilisi, özlem yılmaz karaoğlan dizisi, özlem yılmaz evli mi, özlem yılmaz hangi dizilerde oynadı, özlem yılmaz yeni dizisi zelalin resimleri, 

YORUMLAR