Emanet Dizisi - Konusu - Oyuncuları - Kanalı - Yayın Tarihi

EMANET DİZİSİ

Fox Tv yeni yayın dönemine yeni dizilerle giriyor.

 Emanet dizisi bunlardan birisi oyuncu kadrosu ve konusu ile çok iddialı bir dizi.

Başrollerinde Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz'ın rol aldığı Emanet dizisi fragmanı yayınlandığı günden beri merak uyandıran bir dizi. Emanet 2 Eylül Salı Fox'ta izleyici ile buluşacak.

Bazı emanetler yürekte taşınır sloganı ile yayınlanan fragman izleyicide merak uyandırdı. Emanet unutulmaz Türk filmlerinden olan "Askerin Dönüşü" filminin televizyona uyarlamasıdır. Başrollerinde Kadir İnanır ve Selma Güner'in oynadığı Askerin Dönüşü filmi Emanet dizisine uyarlandı.

EMANET DİZİSİ KONUSU

 Emanet, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır.

Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI

Mehmet Akif Alakurt Kimdir - Emanet Dizisi Murat Kimdir
Özlem Yılmaz Kimdir - Emanet Dizisi Zelal Kimdir
Engin Şenkan
Semra Dinçer
Nergis Çorak
Ferit Kaya
İpek Elban
Aytaç Öztuna

EMANET DİZİSİ FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ











emanet dizisi, emanet dizisi konusu, emanet dizisi oyuncuları, emanet dizisi kanalı, emanet dizisi ne zaman başlıyor, emanet dizisi oyuncu kadrosu, emanet dizisinde kim oynuyor, emanet, mehmet akif alakurtun yeni dizisi, özlem yılmazın yeni dizisi, mehmet akif alakurt özlem yılmaz, emanet dizisi zelal ile murat, emanet dizisi zelal murat, emanet dizisi zelal, emanet dizisi murat, özlem yılmazın yeni dizisi emanet, özlem yılmazın yeni rolü, mehmet akif alakurtun yeni rolü, emanet dizisi nerde çekiliyor. emanet dizisi müziğini kim söylüyor, emanet dizisi yayın tarihi, emanet dizisi yönetmeni kim, emanet dizisi asker, emanet dizisi fotoğrafları, emanet dizisi resimleri, emanet dizisi nerede çekiliyor, emanet dizisi ferit kaya, fox tv emanet dizisi, fox tv yeni dizisi emanet, emanet dizisi mehmet akif alakurt murat, emaner dizisi özlem yılmaz zelal, emanet dizisi hangi filmden uyarlanma

YORUMLAR