Gülper Özdemir Kimdir?


Gülper Özdemir kimdir? Gülper Özdemir nerelidir, Gülper Özdemir kaç yaşında, fiziksel özellikleri nedir, saç ve göz rengi nedir, Gülper Özdemir evlimidir? eşi veya sevgilisi kimdir? boyu, kilosu ve diğer tüm merak edilenler oyuncubiyografisi.com’da..


Gülper Özdemir hayatı, Gülper Özdemir nerelidir, kaç yaşındadır gibi ünlüler hakkında merak ettiğiniz sorulara yanıtlar bulabilirsiniz. Özgeçmişler ile ilgili yorum ve düzeltmelerinizi bize iletebilirsiniz. Editör kadromuz ile birlikte Gülper Özdemir biyografisi ve tüm bilgileri derledik, kısa anlaşılabilir metin haline getirerek sizler ile paylaşıyoruz.


Gülper Özdemir



Gülper Özdemir burcu nedir: Akrep

Gülper Özdemir yaşı kaç: 11.Kasım.1990

Gülper Özdemir ö. tarihi:

Gülper Özdemir mesleği: Dizi Oyuncusu

Gülper Özdemir, 11 Kasım 1990 tarihinde Frankfurt’da doğmuştur. Eğitimini Amerika’da Truman State University’de eğitimini tamamladı. Aynı zamanda Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur. 2014’te The Living Theatre’a katıldı, “No Place to Hide” oyununda sahneye çıktı.


Lise ve üniversite yıllarında rol aldığı tiyatro oyunları ile oyunculuğunu geliştirdi. Gülper Özdemir, 2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay’ın paylaştığı Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almakta ve Derya karakterini canlandırmaktadır.


Filmleri ve Dizileri :
Oyuncu :
2017 – Kara Yazı (Derya Uluçınar) (TV Dizisi)
2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Simge) (TV Dizisi)
2015 – Beyaz Gece (Simge) (TV Dizisi)

Gülper Özdemir biyografisin de eksiklik veya katkı yapmak istediğiniz şeyler var ise lütfen konu altındaki yorum bölümünden bizlere iletin.

YORUMLAR