Bir Erkek Bir Kadın 2 Çocuk Neden Bitti - Bir Erkek Bir Kadın Neden Yok - Bir Erkek Bir KadınYayından Mı Kaldırıldı



BİR ERKEK BİR KADIN NEDEN BİTTİ


Başrollerini Demet Evgar ve Emre Karayel'in paylaştığı Bir Erkek Bir Kadın 2 Çocuk dizisinden de kötü haber geldi.

Un gars, une fille dizisinden uyarlama olarak yapılan dizi Türk halkı ile ilk olarak 2008 yılında buluşmuş ve Türk halkı tarafından çok sevilmiştir.

TürkMax kanalında yayınlanmaya başlayan dizi 4 yıl bu kanalda kalmıştır. Daha sonra Star Tv'de yayınlanmaya başlayan dizi bu kanalda bir sene yayınlanmış ve final yapmıştır.

Finalde dizinin başrolü olan Zeynep hamile olduğunu öğrenmiş ve final yapmıştı. Ancak dizi kaldığı yerden Fox Tv'de devam kararı aldı ve dizinin adı Bir Erkek Bir Kadın 2 Çocuk olarak değişti.

Dizide Zeynep ve Ozan olarak bildiğimiz çift Türk halkında o kadar büyük izler bırakmış ki, gerçekte iki yakın dost olan Demet Evgar ile Emre Karayel bazı kesimlerde gerçek evli sanılmıştır.

Fox Tv'de yayınlanan ilk bölümde düğünleri olan Zeynep ve Ozan, çifti bebek beklemektedir. Ancak aylar sonra Zeynep'in ikiz hamile olduğunu öğrenir ve çiftin mutluluğu ikiye katlanır.

Zeynep ve Ozan erkekler ve kadınlar arasındaki ilişkileri komik ve samimi bir dille izleyiciye aktarırken gündelik hayattan olayları işlediler.

Altı yıllık serüvenine son veren Bir Erkek Bir Kadın İki Çocuk dizisi yakında final yapacak. Reytingi düşük olan dizilerin bir çoğu yayından kaldırıldı bir çoğu da erken final yaptı.

Reytingleri düşük olan Bir Erkek Bir Kadın İki Çocuk dizisi ise reytingleri iyi gitsin diye erken saatlere alındı ancak dizi beklenen reytingi yine gösteremedi.

Yayın günü ve saatleri sürekli değişen dizinin kanalı daha fazla dayanamadı ve dizinin final kararı alındı.

Yakında final yapacak olan dizi bakalım yeniden başka bir kanalda izleyici ile buluşabilecek mi? Sıkı takipçisi olan dizinin akibeti ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.

Dizi ile ilgili yeni bir gelişme olduğu zaman sitemizde bulabilirsiniz.








bir erkek bir kadın 2 çocuk neden bitti, bir erkek bir kadın 2 çocuk neden yok, bir erkek bir kadın yayından mı kaldırıldı, bir erkek bir kadın 2 çocuk final mi yaptı, bir erkek bir kadın 2 çocuk ne zaman final yaptı, bir erkek bir kadın 2 çocuk niye final yaptı, bir erkek bir kadın 2 çocuk başka kanala mı geçti, bir erkek bir kadın 2 çocuk hangi kanala geçti, bir erkek bir kadın 2 çocuk yeni bölüm neden yok, bir erkek bir kadın 2 çocuk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, bir erkek bir kadın 2 çocuk yok mu, bir erkek bir kadın 2 çocuk niçin kaldırıldı, bir erkek bir kadın 2 çocuk yeni kanalı, bir erkek bir kadın neden bitti, 

YORUMLAR