Ütopya Abidin Özşahin Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boy Kilo - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler



ÜTOPYA ABİDİN ÖZŞAHİN


Biri Bizi Gözetliyor ve O Ses gibi yarışmaların yapımcısı John de Mol tarafından geliştirilen Ütopya yarışması Hollanda'da yayınlandığı gün izlenme rekorları kırdı.

Tv8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yapacağı Ütopya yarışması Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.

15 yarışmacının yarışacağı yarışmada doğaya karşı kendi medeniyetlerini kuracaklar ve yarışmada kalabilmek için savaşacaklar.

Haftanın belli günleri televizyonda yayınlanacak olan yarışma pazar akşamı internette yayınlanmaya başladı bile...

Yarışmanın yarışmacıları ise belli oldu ve sizlere yarışmacıları tanıtacağız...


Ütopya Yarışması Abidin Özşahin Kimdir,  Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu, Biyografisi, Resimleri, Oynadığı Diziler, Hangi Dizilerde Rol Aldı

ABİDİN ÖZŞAHİN KİMDİR?

7 Temmuz 1977, Adana doğumludur. 37 yaşında olan Abidin Özşahin'i bir çoğumuz tanır. 2004 yılında yayınlanan Popstar yarışmasında Tarkan'a benzerliği ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Abidin Özşahin Popstar yarışmasının da birincisi olmuştu.

Abidin Özşahin ilkokulu Adana Ziya Gökalp, ortaokulu yine Adana'da İstiklal Ortaokulu ve liseyi de Seyhan Çobanoğlu Lisesi'nde bitirdi.

Babasının yanında marangozluk yaptı. Sonra bir tüpçüde çalıştı ve ardından bir börekçiye girip orada soğan soymaya başladı. Lise yıllarında ev ev dolaşarak tekstil ürünleri pazarladı.

Liseyi bitirdikten sonra barlarda şarkı söylemeye başlayan Abidin Özşahin Üniversite'ye gitmek istiyordu ve sınava girdi. Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü kazandı.

Askerliğini Gaziantep'te yapan Abidin Özşahin kalbinde ki ritimsizlikten dolayı 8 ay sonra askerden döndü.

Müzik aşkına okulu bırakan Abidin Özşahin demolar hazırlayıp İstanbul'a geldi ancak istediği sonucu alamadı.

2004 yılında Popstar yarışmasına katıldı ve Tarkan'a olan benzerliği ve sesinin güzelli sayesinde ilk 12'e girdi ve 12 hafta canlı elemeler sonucunda Popstar yarışmasının birincisi oldu.

Daha sonra televizyon dünyasına giriş yapan Abidin Özşahin, Kayıp Prenses dizisinde rol aldı.


İsim: Abidin Özşahin

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 37

Meslek: Müzisyen

Boy: 1.82

Yaşadığı Yer: Ankara

Medeni Durumu: Bekar

Burcu: Yengeç

Yetenekleri: Şarkı söylemek, beste yapmak, şarkı sözü yazmak ve tarım


ABİDİN ÖZŞAHİN OYNADIĞI DİZİLER

Kayıp Prenses

ABİDİN ÖZŞAHİN RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI 








ütopya abidin kimdir, ütopya abidin özşahin kim, abidin özşahin popstar birincisi mi, abidin özşahin biyografisi, abidin özşahin ütopya yeni yarışmacısı, abidin özşahin boy kilo, abidin özşahin resimleri, abidin özşahin  fotoğrafları,abidin özşahin oynadığı diziler, abidin özşahin hangi dizide oynadı, abidin özşahin ütopya, abidin özşahin sevgilisi, abidin özşahin hayatı, abidin özşahin hayat hikayesi, abidin özşahin popstar, abidin özşahin şarkıları, abidin özşahin ütopya yarışmacısı mı oldu, 

YORUMLAR