Medcezir Sibel (Gizem Güler) Kimdir - Gizem Güler Medcezi'de Mi Oynuyor - Medcezir Sibel ve Yaman


GİZEM GÜLER MEDCEZİR'DE


Bu Tarz Benim yarışması ile ünlenen Gizem Güler bildiğiniz gibi daha önce Medcezir ve Kocamın Ailesi dizilerinde rol almıştı.

Bu Tarz Benim yarışmasına katılmadan Medcezir dizisinde Sibel karakterini canlandıran Gizem Güler, yarışmada iyice ünlendi ve hayranları çoğaldı.

Geçen hafat yarışmaya veda eden Gizem Güler, Medcezir dizisine yeniden dahil oldu.

39 bölüm'de Yaman ile öpüşmesi ile dikkat çeken Gizem Güler dizide Yaman'ın sevgilisini canlandırmıştı.

52. bölümde diziye yeniden dahil olan Gizem Güler dizide daha kaç bölüm oynayacak henüz bir netlik kazanamadı ancak 51 bölüm'de barışan Yaman ve Mira'ya şok olacak gibi gözüküyor Sibel'in gelmesi...

Gizem Güler, Bu Tarz Benim yarışması ile kendini oyunculuk anlamında fazlası ile tanıttı ve daha bir çok projede rol alacak.

Yarışmadan elenmesinin ardından Medcezir dizisinde rol alan Gizem Güler diziden sonra yeni bir projede başrolü canlandıracak.

Hem modellik hem oyunculuk yapan Gizem Güler yarışmadan sonra oyunculuk anlamında daha çok projede rol alacak.

GİZEM GÜLER KİMDİR BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZZ

 

GİZEM GÜLER RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI













gizem güler medcezir dizisi sibel kimdir, gizem güler medcezir de mi oynuyor, medcezir yaman ve sibel öpüşme sahnesi, gizem gülerin oynadığı diziler, gizem güler bu tarz benim, gizem güler medcezir sahneleri, gizem güler oynadığı sahneler, gizem güler çağatay ulusoy öpüşme sahneleri, gizem güler çağatay ulusoy, gizem güler resimleri, gizem güler fotoğrafları, medcezir dizisi sibel kimdir, medcezir dizisi sibel kaç yaşında, medcezir dizisi sibel nereli, medcezir dizisi sibel boy kilo, medcezir dizisi sibel yaman resimleri, medcezir ve sibel yaman

YORUMLAR