Roman Havası Sultaniye (Lalizer Kemaloğlu) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Kilosu - Biyogarfisi - Resimleri - Oynaığı Diziler



ROMAN HAVASI SULTANİYE


Show Tv ekranlarında Cennet Mahallesi efsanesi geri dönüyor. Bildiğiniz gibi Cennet Mahallesi dizisinin yeni versiyonu Roman Havası dizisi yakında Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Petek Dinçöz, Erkan Şahin'in paylaştığı dizinin usta oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Dizide Çakır karakterini canlandıracak olan Gökhan Şahin, dizinin fragmanlarında bile genç kızların ilgisini çekmeyi başardı.

Son olarak Küçük Gelin dizisinde Ali karakterini canlandıran Gökhan Şahin oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekmiş diziden ayrıldıktan sonra Roman Havası dizisinin kadrosunda yer almıştır.

Roman Havası Sultaniye Kimdir, Lalizer Kemaloğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boy Kilo, Biyografisi, Fotoğrafları ve Oynadığı Diziler

LALİZER KEMALOĞLU KİMDİR

1989 Ankara doğumlu olan Lalizer Kemaloğlu Ankara AKM'de dans ettikten sonra Uludağ Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite yıllarında Eskrim Turnuvalarına katılarak birincilik elde eden güzel oyuncu ekranlarda güzelliği ile göz doldurmaya hazırlanıyor.

Daha sonra Kadir Has Üniversitesi'inde ileri oyuculuk master yapmıştır.

Tiyatro oyuncusu olan Lalizer Kemaloğlu ilk televizyon deneyimini Roman Havası dizisinde Sultaniye karakteri ile yapacak.

LALİZER KEMALOĞLU RESİMLERİ







roman havası sultaniye kimdir, lalizer kemaloğlu kimdir, lalizer kemaloğlu kaç yaşında, lalizer kemaloğlu nereli, lalizer kemaloğlu boyu, lalizer kemaloğlu kilosu, lalizer kemaloğlu boy kilo, lalizer kemaloğlu biyogarfisi, lalizer kemaloğlu resimleri, lalizer kemaloğlu fotoğrafları, lalizer kemaloğlu oynadığı diziler, lalizer kemaloğlu hangi dizide oynadı, lalizer kemaloğlu hangi dizilerde oynadı, lalizer kemaloğlu en son oynadığı dizi, roman havası sultaniye kaç yaşında, roman havası sultaniye gerçek adı ne, roman havası sultaniye hangi dizilerde oynadı, roman havası sultaniye oynadığı diziler, roman havası sultaniye en son hangi dizide oynadı, roman havası sultaniye resimleri, roman havası sultaniye ile şahin aşkı, roman havası sultaniye ile şahin resimleri, roman havası sultaniye ile şahin aşkı gerçek mi, roman havası sultaniye dizi, roman havası sultaniye lalizer kemaloğlu

YORUMLAR