Roman Havası Çakır (Gökhan Şahin) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Kilosu - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler



ROMAN HAVASI ÇAKIR


Show Tv ekranlarında Cennet Mahallesi efsanesi geri dönüyor. Bildiğiniz gibi Cennet Mahallesi dizisinin yeni versiyonu Roman Havası dizisi yakında Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Başrollerini Petek Dinçöz, Erkan Şahin'in paylaştığı dizinin usta oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Dizide Çakır karakterini canlandıracak olan Gökhan Şahin, dizinin fragmanlarında bile genç kızların ilgisini çekmeyi başardı.

Son olarak Küçük Gelin dizisinde Ali karakterini canlandıran Gökhan Şahin oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekmiş diziden ayrıldıktan sonra Roman Havası dizisinin kadrosunda yer almıştır.

Roman Havası Çakır Kimdir, Gökhan Şahin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boy Kilo, Biyografisi, Fotoğrafları ve Oynadığı Diziler

 GÖKHAN ŞAHİN KİMDİR?

14 Şubat 1994 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu lise eğitimini yarıda bırakmış ve tiyatro eğitimi almaya başlamıştır.

Sadri Alışık Tiyatrosu'nda ve Gösteri Sanatları Merkezi'nde tiyatro eğitimi almaya başlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Küçük Gelin dizisinde yapan Gökhan Şahin, Show Tv'nin yeni dizisi olan Roman Havası dizisinde Çakır karakterini canlandıracak.

Gökhan Şahin rol aldığı Küçük Gelin dizisinden dostça ve karşılıklı anlaşmalar sonucunda ayrılma kararı alarak diziden ayrılmıştır. Gökhan Şahin şu an Roman Havası dizisinde Çakır rolü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

 GÖKHAN ŞAHİN OYNADIĞI DİZİLER

Küçük Gelin - Ali
Roman Havası - Çakır

GÖKHAN ŞAHİN RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI







roman havası çakır kimdir, gökhan şahin kimdir, gökhan şahin kaç yaşında, gökhan şahin nereli, gökhan şahin boyu, gökhan şahin kilosu, gökhan şahin boy kilo, gökhan şahin biyografisi, gökhan şahin resimleri, gökhan şahin oynadığı diziler, gökhan şahin hangi dizilerde oynadı, gökhan şahin küçük gelin ali, gökhan şahin sevgilisi, roman havası çakır kaç yaşında, roman havası çakır nereli, roman havası çakır gerçek adı ne, roman havası çakır resimleri, roman havası çakır fotoğrafları, roman havası çakır biyografisi, roman havası çakır hangi dizide oynadı, roman havası çakır oynadığı diziler, roman havası çakır en son hangi dizide oynadı, roman havası çakır, gökhan şahin resimler, gökhan şahin fotoğrafları, gökhan şahin çiğdem aygün, roman havası çakır ile zeliha resimleri, roman havası çakır ile zeliha aşkı, roman havası çakır ile zeliha gerçek hayatta aşk mı yaşıyor, gökhan şahin vikipedi, 

YORUMLAR