Bu Tarz Benim Gizem Güler Kimdir - Gizem Güler Kaç Yaşında

BU TARZ BENİM GİZEM GÜLER
Show Tv'nin sevilerek izlenen programı Bu Tarz Benim hergün izleyiciyi ekranlara kitlemeye devam ediyor.Programda yaşanan olaylar kadar yarışmacıları merak konusu oldu.Bu Tarz Benim yarışmasında boyu fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken Gizem Güleri tanıtacağız sizlere...
Gizem Güler Kimdir, Kaç Yaşında Nereli, Boyu, Biyografisi, Resimleri, Oynadığı Diziler  gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabileceksiniz.

GİZEM GÜLER KİMDİR?
Bu Tarz Benim yarışmasında boyu fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken Gizem Güler izleyenleri kendisine hayran bırakıyor.12 Eylül 1989 Aydın doğumlu olan Gizem Güler'in asıl mesleği modellik aynı zaman da oyunculuk yapıyor.Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu okuyan Gizem Güler 170 boyunda 58 kilo ağırlığındadır.

Kocamın Ailesi dizisinde rol alan Gizem Güler, Medcezir dizisinde Sibel karakteri ile, dizinin Yaman'ı ile öpüşme sahnesi ile dikkat çekmiştir.11 yaşında spora başlayan Gizem Güler basketbol, yüzme tenis gibi spor dallarıyla hala ilgilenmekte. Hobi amacıyla modelliğe başlayan Gizem Güler’in tecrübeleri arasında pilates eğitmenliği de yer almakta. Wipe out yarışmasında yarışmacı olarak yer almış olan Gizem Güler “Kocamın Ailesi” dizisinde de rol almıştır. Gizem Güler’in Medcezir dizisinde canlandırdığı Sibel karakterinin videosunu yazımızın devamından izleyebilirsiniz.

GİZEM GÜLER OYNADIĞI DİZİLER
Yarışmada gösterdiği tarzı ve daha çok güzelliği ile dikkat çeken isim hakkında yapılan araştırmalar sonucunda güzel ismin bir kaç dizide yan rol olarak rol aldığı ortaya çıktı. Oyunculuk deneyimi de bulunan Gizem'in dizilerde ki görüntülerden birisi aşağıda bulunmaktadır. Medcezir dizisinde Yaman karakteri ile yakınlaşma sahnesinde rol alan yarışmacı hayran kitlesi diğerlerine göre daha çok olan yarışmacılar arasında.

Kocamın Ailesi
Medcezir

GİZEM GÜLER FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ




gizem güler kimdir, gizem güler kaç yaşında, gizem güler nereli, gizem güler boyu, gizem güler biyografisi, gizem güler fotoğrafları, gizem güler resimleri, gizem güler oynadığı diziler, gizem güler haangi dizilerde oynadı, gizem güler medcezir yamanla öpüşme sahnesi, gizem güler medcezir dizisi, gizem güler kocamın ailesi, gizem güler çağatay ulusoy öpüşme sahnesi, gizem güler öpüşme sahnesi, gizem güler bu tarz benim, bu tarz benim gizem güler oynadığı diziler,

YORUMLAR