Ah Neriman Dizisi Mert (Ahmet Rıfat Şungar) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Oynadığı Diziler

AH NERİMAN DİZİSİ MERT

Show Tv'nin yeni sezonun kadrosu ve konusu ile iddialı dizilerinden olan Ah Neriman dizisi yayınlandığı gün izleyiciden tam not aldı.

Süreç Filmcilik’in yapımcılığını üstlendiği Ah Neriman dizisinin baaşrolünde Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları,

Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin ve daha birçok isim rol alıyor.

Son olarak Merhamet dizisinde rol alan Ahmet Rıfat Şungar, Ah Neriman dizisinde ki Mert karakteri ile izleyiciden olumlu tepkiler aldı.

Ah Neriman Dizisi Mert Kimdir, Ahmet Rıfat Şungar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Resimleri, Oynadığı Diziler


AHMET RIFTA ŞUNGAR

9 Temmuz 1983 İstanbul Kartal doğumlu olan yakışıklı oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu.

İlk oyunculuk deneyimini Janjan filminde yapan Ahmet Rıfat Şungar ilk dizi deneyimini ise Kaybolan Yıllar dizisinde yaptı.

Daha sonra Asi, Hatırla Sevgili, Karadağlar gibi dizilerde rol alan Ahmet Rıfat Şungar Es Es dizisnde Uras rolü ile başrolü canlandırmıştır.

Son olarak Merhamet dizisinde Atıf Birsel rolü ile dikkat çeken yakışıklı oyuncu yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Ah Neriman dizisinde Mert karakterini canlandırmaktır.

AHMET RIFAT ŞUNGAR OYNADIĞI DİZİLER

Merhamet
Kumun Tadı
Sirket.c.(Kısa Film)
Soğuk
Bir Ömür Yetmez
Karadağlar
Beni Unutma İstanbul
Es - Es
Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama(Kısa Film)
Beş Şehir
Üç Maymun
Asi
Hatırla Sevgili
Kaybolan Yıllar
Janjan

AHMET RIFAT ŞUNGAR FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ











ah neriman dizisi mert kimdir, ahmet rıfat şungar kimdir, ahmet rıfat şungar kaç yaşında, ahmet rıfat şungar nereli, ahmet rıfat şungar oynadığı diziler, ahmet rıfat şungar hangi dizilerde oynadı, ahmet rıfat şungar en son hangi dizilerde oynadı, ahmet rıfat şungar fotoğrafları, ahmet rıfat şungar resimleri, ahmet rıfat şungar ah neriman dizisi, ah neriman dizisi mert hangi dizilerde oynadı, ah neriman mert oynadığı diziler, ah neriman mert resimleri, ah neriman dizisi mert ahmet rıfat şungar, ahmet rıfat şungar sevgilisi, ahmet rıfat şungar sevgilisi kim, ah neriman mert gerçek hayatta ki adı ne, ahmet rıfat şungar oynadığı filmler, ahmet rıfat şungar merhamet atıf, ahmet rıfat şungar kıymet nilay deniz, ahmet rıfat, ahmet rıfat şungar gerçek hayatta ki sevgisi, ahmet rıfat şungar

YORUMLAR